Post by sandcawadisrea on Feb 8, 2022 18:25:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Swordigo ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Swordigo IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ goljufije povečajo denar ▞▞▞
▞▞▞ Swordigo 2022 version ▞▞▞
Fancy Pants Adventures Arcade yyv
Igral sem ga, da sem premagal top šefa in ustanovil svojo dušo mojstra, vendar ni imel naslednje stopnje, je bilo žalostno, ker sem premagal vse šefe in ni imel ravni.
Ta igra je zanič, da je treba dodati več kontrolnih točk in več moči za meč, tej igri manjka potenciala, da bi zagotovo uživala ob koncu brez kontrolne točke, potem ko ubijem šefa. Deleteinggg
To je tisto, kar sem iskal najboljša arkadna igra na trgu!
Edina stvar, ki se drži 5 zvezdic, so hodniki ognjene krogle na koncu svetov. In dejstvo, da ne morete imeti več kot 1 zdravja naenkrat
Najboljša arkadna igra ... uganke in šefi niso iz sveta, zaradi česar se dolgočasiš in pustiš, da odstraniš igro. Oklep in moči niso takšni, kot da bi morali zbrati veliko kovancev. Na splošno ... super odlična igra. Ampak sem bil 95% dokončan ... In potem ... kontrole so se začele igrati z mano!! Popravi to prosim... Za te malenkosti...prosim, ne delaj te igre slabe
Dejstvo, da sem igral do 64 % popolnosti, nekaj pove, a kot večina mobilnih platformerjev, so kontrolniki sčasoma ovirali prijetno izkušnjo. Bitka za šefa v Ognjenih globinah ni le težka; kontrolniki in učinek povratnega udarca naredijo, da ga ni mogoče igrati. Verjemite mi, želel sem dokončati to igro, vendar se zavedajte, da se to ne bo zgodilo. Želel sem narediti starošolsko *hard* igro, vendar se zavedam, da se razvijate na platformi, ki ne omogoča želene ravni natančnosti.
poskusite dodati nekaj znakov in različno orožje, kot sta lok in sekira
Igra je dobra. Moja glavna težava je del kovinske škatle v jamah. Prekleto zadevo moraš zanihati in jo vreči na ploščad. Ugani kaj? Tolikokrat sem poskušal in mi kar naprej ne uspe. Pretežko je, tudi če sem pravilno odmeril čas in še vedno nič. Vsaj znižajte platformo, tako da je malo lažje
Seveda je ta igra lahko zabavna na vseh področjih, vendar morate nerfirati šefa. Vsaj končni šef, ker je to nemogoče, zato fant, prosim popravi ur dang gamee
To je dobra mobilna igra. Uživam v igranju. Vendar pa postane absurdno frustrirajuće, ko napredujete. Zaporedja, ki zahtevajo popoln čas in popolno skakanje s padajočim kamenjem, so le malo preveč. Poleg tega se kontrole včasih preprosto ne odzivajo in so običajno sredi zaporedja, ki zahteva popolnost. Previsoko na merilniku frustracije zame.
Vredu je
Igra je kul :-)
To je neverjetno za majhno podjetje ali osebo, da naredi tako legendarno igro, da je ikona igra in ima toliko nostalgije in ko končate z igro, lahko nadaljujete z drugimi stvarmi in se popolnoma dvignete na nivo in še kopico stvari po igri, kar je smešno. zabavno in vedno je čas za izboljšanje tudi po igri in hitri tek ni težak, potem ko enkrat končaš igro enkrat dvakrat ali trikrat
prvi 2 uri je igra zapuščena, potem pa se zaradi iger še naprej boriš s šefi na res visoki ravni in vse je prav tako drago in drobce duše je težko dobiti
Swordigo சாகசம் hvy
ta igra je neverjetna! če kdo išče zabavno, pustolovsko igro, je to thgame za vas. Želim si, da bi bili njihovi čarovniški tipi in interakcija z vaščani in pošastmi. razen tega je ta igra super
Super pustolovscina, lahkotno manevriranje, izvrstni nivoji in skrive sobe..
Nisem zadovoljen z igro.. Igra ne more razumeti po nekaterih fazah... V nekaterih fazah je nekaj nemogočih skokov, nekatere ravni pa niso povsem prepoznavne in nekatere stopnje temne barve ozadja niso dobre za oči..povsem ocena je ena.. Prosim, posodobite to igro z ustreznimi spremembami... Čakam na vaš odgovor na moje vprašanje..
Ocenjujem 2, ker vsakič, ko poskušam skočiti, ne more doseči niti naslednje stopnje
Zelo zelo lepa igra ant Story mod je zelo najboljši
Igral bom večkrat in vsakič, ko dokončam to igro, nam dajte nove ravni in nove šefe in nove pošasti, prosim, dajte nam potem drugi del. Vsem vam dam 5 zvezdic
Ta igra je kul, vendar kot brez kontrolnih točk in je tako težka, kot da bi postal dojenček in se moral boriti z boksarjem, da je nemogoče in toliko ugank, koliko ugank potrebuješ
Ni dobra igra... Morala bi biti pustolovska, vendar se je izkazala za uganko
Dobra grafika, vendar ❤️ ni dobra. Vedno je 0. Zaradi tega ne uživam preveč.
Preprosto in zabavno. To igram že od otroštva in danes sem igro končal. Resnično cenim trud v tej igri. Hvala vam
Nič hudega, zadnja faza je način nepoštenega mnenja, da je igra dobra za ubijanje časa, to je to.
Dal sem mu 4 zvezdice, ker sta bila zgodba in animacija izjemni, vendar kontrole niso enostavne za upravljanje, zato bom razvijalcem priporočil, da spremenijo njegove premikajoče se kontrole v kazalec in dodajo skok v kazalec, ker je težko premikati igralca in enkrat bil sem v boss batell in ne morem premakniti svojega igralca, premikajoče se kontrole so zataknjene tam in izgubil sem in ko je boss hp prenizek, je lahko ubijanje z enim strelom
Res slaba grafika
Dal bi ji 5 zvezdic, če bi bilo nadaljevanje ali celo igra po objavi, DAJ MI VEČ
Ena najboljših iger. Všeč mi je bilo vse v tej igri, grafika, zgodba, boji itd. To je kratka, zelo zasvoji in res super igra. 👌👌 Enkrat bi morali igrati to igro in jo dokončati v svojem življenju. Za to igro sem predlagal še veliko več.
Všeč mi je bila igra, toda ko uporabljam dimenzionalni razkol pri šefu, me temna energija ubije, ne šef
Ta igra je zelo dobra, vendar včasih postane zelo težka dobra igra
V redu je, ampak kontrole res potrebujejo nekaj dela
Swordigo Пригодницькі obhb
Zabavna pustolovščina s stranskim pomikanjem. Trdne uganke. Osnovna zgodba. Prvi boj proti glavnemu šefu sem igral samo z enim drobcem mageblade, vendar je bilo zabavno
Super
To igro sem igral pred približno 6 leti. BOG, glasba je najboljša 😍. Edina težava je, da je bilo treba premakniti na naslednjo stopnjo... Ali pa sem morda samo noob... Kakorkoli že, odlična igra in prosim naredite še eno.
Po nekaj ravneh postane precej težko preživeti brez energije in šef ima veliko življenj.
Gumb za skok skoči pri miru, kar pomeni, da se ne premika, v redu, ali lahko to popravimo v igri
Kako igrati to igro? Nisem mogel razumeti na prvi ravni same. Prosimo, dodajte vadnice. Najdi mojstra v gozdu je naloga, toda kje najti mojstra?? Ne moreš iti iz same vasi. Prosimo, da bo igra razumljiva.
Swordigo Seikkailu xcy
Igra je delovala v redu in ko kliknem Start, da začnem igro, se zaslon črn s 3 majhnimi pikami in se nikoli ne naloži.
To sem igral morda pred letom 2018 in sem to spet videl, ta igra je res dobra, vendar to že končam, upam, da bo imel swordigo 2, ki bo imel več ovir na različnih mestih in progo za igro..
To je bila fantastična igra z odlično zgodbo in igranjem. Zelo sem užival v tej mojstrovini.