Post by sandcawadisrea on Feb 8, 2022 18:28:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ варалице повећавају ресурсе ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Не могу да заврсим игрицу морам да платим кљуц али ако неплатим за 24 сата онда никако немогу да га купим ставите да је кјуц бесплатан и дацу вам 5 звездица
Незнам шта да седим када онај зао почне да их ствара
Не могу да дођем до нивоа 7 јер је претешко платити Такође је добро када користим НАЦРТАНИ ДОЛЕ👍
Фраза „то је само игра“ је тако слаб начин размишљања. Добро си са оним што се десило, губитком, несавршеношћу заната. Када престанете да се љутите након губитка, изгубили сте два пута. Увек постоји нешто за научити, и увек има простора за побољшање, никада се не смирујте.
Не знам зашто сви мрзе ову игру јер није бесплатна. У опису пише да су прва ТРИ нивоа бесплатна. Не цела утакмица! Ипак је то заиста добра игра. Људи који имају СТВАРНЕ ПРОБЛЕМЕ добијају бесплатну карту. Само немој да кукаш или приговараш. Ако платите малу накнаду, видећете да се заиста исплати! (Међутим, било би лепо да имамо још неколико бесплатних нивоа или чак целу бесплатну игру!)
Ово је авантуристичка игра која нам је потребна да спасимо његове пријатеље, али можемо веома лепо да цртамо!!!😍😍😍!!!
Ово је сјајна, сјајна, авантуристичка игра, али само једна ствар. Ово мора бити бесплатно. Целу игру треба ПЛАЋАТИ, али ја не могу да платим. Дакле, то је у основи као да плаћате игру у продавници за игру. Заиста се надам да ћеш то учинити бесплатним. Али у свему добра игра.
Не дозвољава ми да играм на овом уређају који мрзим, зато сам дао 2 звездице, играо сам ово раније и ради, али може да пусти само 2 поглавља, не знам зашто не могу да играм једно на овом леново уређају
Ово само губи простор на вашем телефону. само вам омогућава да пређете на други ниво пре него што морате да платите. 2 звездице⭐⭐ јер је то била одлична игра док нисам морао да платим. нисам платио.
МРЗИМ ову игру!!😠😠😠😠 То је бесплатна игра, али морате да платите да бисте играли прођени ниво 2!!!!! Мислим да НЕ треба да га купујете!! Осим тога, они чине тако да желите да платите да бисте могли да играте јер желите другаре у боји, погледајте шта слагалица прави и помозите људима и свом пријатељу! Ако не морате да плаћате, можда могу да оценим пет звездица. Волео бих да и ја немам, али не играм ово смеће!
Ба једите ми св говна у лепу пичку материну
Имам један захтев да у ову игру додате више играча и ова игра је одлична, али разлог због којег сам дао 4 звездице је тај што даје неугодан осећај док играте и што прича уопште није јасна.. Жао ми је, али јесте истина за мене 😑
Нема шта супер је
СУПЕР!!!!
Суперррррр много ми семсвица
Дивна прича и добро искуство. И заиста уживам у овој игри, волим уметнички стил. И волим да видим још оваквих игара.
Ако неко прочита наслов, вероватно ће помислити да је то цела игра, тако да у наслову треба да пише демо јер професионалац може да значи само неколико додатних функција, али да треба рећи да је то цела игра.
Draw a Stickman: EPIC 2 রোমাঞ্চকর kts
Добра игра, али има нешто чудно у игри. Ако кажем не да му дозволим да слика, игра иде до тачке пада.
Ако има ЕПИЦ у наслову не значи да је супер
Protect & Defense: Tower Zone Strateji Oyunları wal
Прилично сјајна игра. Свиђа ми се како можете да промените своје ликове и нацртате их. Највећи проблем који имам је тај што постоји грешка на нивоу 6 да када се приближите лобањи, ваш лик се одједном замрзне и не можете да се померите. Ако покушате да користите неку од оловака, једноставно се заглавите на тој страници. Било би заиста лепо да се овај квар поправи, пошто сам платио новац да играм целу игру.
Мрзим ово! Нацртао сам лик, а све што је урадио је да се замрзне када сам притиснуо Готово. Вратио сам се у игру након што сам поново покренуо и то ме је натерало да поново покренем свој лик и поново се смрзнуо! Само поправи то. До тада дајем. ти једна звезда.
ТОТАЛНО МЕ ХВАТА ХИПНОЗА ОД ИГРИЦЕ
Невероватно
Пре добра игра заслужује награду од гоогле плаи
ОВА игра је невероватна. једини проблем је. када завршите поглавља 1-2, морате платити остатак кампање. Мислим да кампања треба да буде потпуно бесплатна (осим за било који ниво бонуса или било шта друго).
За једну сам потрошио 3 долара на целу игру, али није успело! И не дозвољава ми да добијем повраћај новца. Ништа друго лоше само немој да добијеш целу игру Треба ми повраћај новца А ако рекламираш бесплатну игру и превише је платиш онда је то лоша игра
Мрзим што морате да платите да бисте наставили, зар не можете САМО да то учините зар не желите да се људи забављају, па вам препоручујем да то учините бесплатно. Не играм ако морате да платите. Не свиђа ми се па молим вас учините то бесплатним и зар не желите да се играчи забављају па вас молимо да учините то бољим
Шта може бити повољно? штапман покажи како сам то урадио први голи стицкман са књигом за цртање уз помоћ мене да нацртамо њега прво прикачимо штапића
добра игра, али морате да ПЛАТИТЕ ПРАВИ НОВАЦ да бисте играли остатак игре. Као оно што вам родитељи не дозвољавају да трошите новац на игру. Шта радите?!?! Оставите игру најслађом и будите љубоморни од свих који желе да иду на њих. иоутубе који има привилегију да игра игру??!?!?!?!2 сарс јер постоје само 2 цаптера бесплатно и игра се плаћа да "ако не платиш, више не можеш да играш игру. извини, само правило "као брух😡😡😡😡😡.други мисли да је ова игра добра😁
Оооооооооооо
Пре много времена било је стварно забавно и заразно, али сада ВИШЕ НЕ МОГУ ДА ИГРАМ ПОГЛАВЉЕ 2!! Како је тужно само видети да могу да играм само поглавље 1. Било је заиста забавно када сам још увек могао да играм поглавље 3.