(Android/iOS) Trojan War: Rise of the legendary Sparta kodlar altını artırır
Feb 8, 2022 18:31:35 GMT -5
Post by sandcawadisrea on Feb 8, 2022 18:31:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Trojan War: Rise of the legendary Sparta IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar altını artırır ▞▞▞
▞▞▞ Trojan War: Rise of the legendary Sparta 2022 version ▞▞▞
Çok guzel bir puani canim istedi kirdim
Trojan War: Rise of the legendary Sparta ስልት hri
fena değil ama çok sıkıcı
Lütfen güncelleyin.. Düşmanı daha güçlü hale getirin ve her an savaş durumunu değiştiren güçlü bir asker verin..
Ben sadece böyle oyunları seviyorum...lütfen geliştiriciler lütfen aşk uğruna güncellemeye devam edin...Bundan başka oyun oynamıyorum çünkü bu şimdiye kadarki en iyi oyun...o yüzden lütfen bu güzel oyunu güncellemeye devam edin
İngilizcesi çok kötü olan açıkça sahte yorumları gören başka biri var mı?
Trojan War: Rise of the legendary Sparta Strategy rdex
reklamdan basım dondu
Güzel bir oyun... Mükemmel oyun.. 👍 Yeni bölümleri bekliyoruz..
Bu en iyi çevrimdışı oyun
Duff de ugg do ugg do hg Kal do ir ie gu iegfsqgsysishdgdgshskwkkwksuutgggg aap'a git bhai jaan apni bataye ki shadi ka matalab her seferinde size iyi şanslar dileriz efendim, içtenlikle olmak için en iyi arkadaş dr fikar mat pado Ggsgshhehehe en iyi lider günü aap tak hai bataiye fillhal a raha h aap ko hona merhaba hai mera merhaba hai mera bhai jaan majör majör ganimet kar ke jo adhar kartı ve ezo çay partisi hai mera adı tamamen çıplak mı görmek için en son flash videosunu alabilirsin
güzel oyun
Hiç tavsiye etmem
Bu oyun en iyisi ama bazen ben cehennem modunda oynarken bu inatçı hermler etrafta dolanıp duruyor canavar ona yaklaştığında hermler ileri yürür sonra geri döner ama hızlı canavarlar hermleri öldürür uhhhh herms çok sinir bozucu 😒ama iyi oyun 👍
Beğendim
Bu çok iyi bir oyun ama adamlarınızda olmamasını düşündüğünüz şeyler aldığınızda onları hayalet gibi gösteriyor ve bazen onları daha düşük bir seviye olarak gösteriyor ve bunu yaptığında NEFRET EDİYORUM.
bunu oynamak istemiyorum
Merhaba, lütfen et seviyesini okçu, dev gibi herkes için çok daha az yapın bu sadece benim sorunum.
Tek kelimeyle mükemmel ama biraz daha kolaydan daha olurdu güzel bide daha fazla kazansaydık çok daha güzel olurdu
Harika oyun, sadece oyundaki birim sayısını artırarak güncelleyin ve yeni birimler ekleyin, ayrıca 100 aşamadan sonra sonsuz oyunda daha fazla zorluk yaratır
Suberp...
çok fazla reklam
İki kılıcınız olduğunda diğer düşmanların taktığı düşmanlar gibi yeni eserler koyun, dev adamlar ve benzeri geceleriniz olduğunda tatar yayınınız var.
Oynaması eğlenceli, bu oyunun bağımlısı oluyorum, daha fazla aksiyon, kontroller basit.
Daha fazla asker ekleyebilir misin?
Sıkış ve as. e düğmesi ile hiçbir şey yapılamaz
Vaktinizi boşa harcamayın bu oyun ücretsiz değil, ilk 10 bölümü oynadıktan sonra oynamak için bir ödemedir, oyunda ilerleyemiyorsunuz fikir harika ....
Çubuk savaşının bir kopyası daha iyi grafikler daha fazla içerik çok kötü kontroller umutlu veya mızraklı adam kötü bir şekilde sinirlenir tam bir savunma yerine birkaç saniye boyunca bir yeteneği vardır ve okçular oyuncu tarafından kontrol edilmezlerse gerçek hasarları yoktur orijinali bitirdikten sonra hala zaman geçirmek için iyi bir yol
Senin kadar güzel savaş oyunu gör lütfen çok eğlendirici 3 serisinde çok memnun kalacak olan kişilerin eline sağlık
Uygulama, açmaya çalıştıktan kısa bir süre sonra oyun beni attıktan kısa bir süre sonra birkaç gün oynadı.
bir sürü reklam neden sürekli çıkıyor oyunu her bitirdiğimde izlediğim reklamların parasını ödeyecek miyim
Keşke o yemek üzerinde çalışıp bir sonraki aşamaya geçebilseniz, böylece her şeye yiyecek toplamaya başlamak yerine orduyu inşa etmeye devam edebilelim.
Bu oyun tam olarak oynamak için sabırsızlandığım şey...... sopa savaşı mirasıyla aynı görünüyor ama bu daha gelişmiş ve ilgi çekiciydi...... bu oyunu seviyorum. Bence daha fazla ırk [İmparatorluk veya tür] ve ilgili ırktan seçim yapmak için farklı yetenekler yaratmak ve oyuncu için seçime ihtiyaç duymak harika olurdu....... KISACA BU OYUN BÜYÜME POTANSİYELİDİR.... ...İyi Şanslar geliştirici......Yeni içeriği görmeyi umuyorum......
Okçular neden bu kadar aptal? Düşman liderlerini öldürmüyorlar, sadece tekrar çağrılabilecek çağrıları öldürüyorlar, lütfen orada beyin düzeltin
Car Driving School : Car Games Aventura vlq
Harika çok güzel vakit geçirmekle geçen zamanlar boyunca geçen insanlarla arkadaşlardan sonra yapılan güncellemelerden sıkılmasından geçen zamanlar
GÜZEL OYUN.
İyi oyun, pvp var mı? İçinde oyuncu vs oyuncu
Çok çok iyi oyun
Yeni oyun
Yüksek sesle gülmek! Stickwar mirasından bir taklit oyunu. Hiç eğlenceli değil. Müzikten başka ses efekti yok. Askerler için kolay ölüm. Stickwar'dan başka bir heyecanı yok.
Güzel ama lütfen biraz daha Daly hediyesi ekleyin